Sommerdrøm med rabarbra

Sommeren er sesongen for rabarbra i Norge og hva passer vel bedre da enn å benytte seg av dette og lage denne drømmen av en kake?

Rabarbrapai med jordbær Varm sjokoladesufflé
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

1 porsjon gir 12 stk
½ stk sukkerbrødbunn
melk til dynking
3 dl rabarbrasyltetøy
2 stk mango
500 g jordbær
3 dl kremfløte
3 ss sukker
10 blad frisk sitronmelisse , til pynt

Fremgangsmåte

  1. Del kakebunnen i to på langs, og dynk den ene delen med melk (den andre delen kan du fryse ned til en senere anledning). 
  2. Smør et jevnt lag med rabarbrasyltetøy utover kakebunnen.
  3. Del mangoene i biter og legg dem på midten av kaken.
  4. Skjær jordbær i biter og dander de rundt kanten av kaken.
  5. Visp kremfløte med sukker til luftig krem og sprøyt topper på kaken.
  6. Pynt med sitronmelisse.