Iskrem med stikkelsbær

En lavkalori iskake som smaker kjempegodt. Hva er vel bedre?
Tilslørte julekaker Isostekake med mangosaus
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

250 g stikkelsbær , frosne
1 ½ dl melis
1 ½ dl yoghurt naturell
1 l yoghurtis eller annen fettfattig is med fruktsmak

Fremgangsmåte

  1. Kjør frosne stikkelsbær i en foodprosessor med melis og yoghurt.
  2. Frys isen i en avlang kakeform på ca 1,5 L, og rør i den et par ganger under nedfrysingen.
  3. Legg deretter stikkelsbæris lagvis med ferdig yoghurtis i en avlang form. Frys isen.
  4. Ta isen ut av fryseboksen ca 30 minutter før servering. Den kan gjerne skjæres i skiver og anrettes pent på tallerken.
  5. Server med for eksempel mos av stikkelsbær samt litt vispet kremfløte. Bruk gjerne en skive kiwi til pynt.