Prinsessemuffins

Skal du ha barneselskap? Lag temabursdag og server muffins en prinsesse verdig.

Varm sjokoladesufflé Sjokolademuffins med sjokoladekrem og salt karamell
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

6
Muffins:
2 stk eple
100 g smør
1 dl sukker
2 dl hvetemel
1 ts bakepulver
2 stk egg
Ostekrem:
200 g smør
600 g melis
125 g kremost naturell
1 ts vaniljesukker
5 dråpe rød konditorfarge

Fremgangsmåte

  1. Sett stekovnen på 180 °C. 
  2. Grovriv eplet med skallet på.
  3. Ha mykt smør, sukker, mel, egg og bakepulver i en bolle og bland dette til en glatt røre.
  4. Bland inn epleraspet og fyll røren i små muffinsformer.
  5. Stek muffinsen midt i ovnen i 25 minutter. Avkjøles.

    Ostekrem:

  6. Pisk romtemperert smør og melis hvit og luftig. Bruk gjerne en elektrisk visp. 
  7. Pisk inn romtemperert kremost og konditorfarge. Ikke pisk for lenge, kun til du har en jevn blanding, ca 1 minutt. 
  8. Ha ostekremen i en sprøytepose. Pynt muffinsene med ostekrem og strøssel når de er ordentlig avkjølt.