Marinerte frukter med krem

 Topp desserten med litt vaniljekvarg eller rømme og den blir komplett. 

Rabarbrakompott med krem Krem med stikkelsbær
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
50 g frisk ananas
50 g mango
50 g blå druer
50 g pære
50 g nektarin
50 g kiwi
50 g plomme
50 g jordbær
1 stk vaniljestang
2 ½ dl vann
2 dl sukker
1 stk stjerneanis
3 ss flytende honning
400 g kvarg med smak

Fremgangsmåte

  1. Kutt opp 400 g div. frukt i terninger.
  2. Splitt vaniljestangen og skrap ut frøene.
  3. Ha sukker, vann, stjerneanis, honning, vaniljestangen og frø i en kjele og la det koke opp.
  4. Avkjøl litt og tilsett de oppkuttede fruktene. La fruktene ligge i marinande i noen timer eller natten over.
  5. Serveres med vaniljekvarg, kvarg naturell eller fløte.