Enkel iskake

Lag en enkel iskake. Varier smakstilsetningene med bær, frukt, nøtter, sjokolade, marmelader, honning, likør, konfekt eller kjeks og lag din egen favoritt.

Ananasparfait med bringebærsaus Sjokoladesorbet
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

1
1 porsjon gir 12 stk
2 l vaniljeis
200 g marengs (pikekyss)
1 pk geletopper

Fremgangsmåte

Kle en hjerteform eller avlang form ca. 20x30 cm med plastfolie.

Fordel deretter 2/3 av marengstoppene i bunnen av formen. Legg over mykrørt vaniljeis og fordel resten av marengsen på toppen.

Dekk til med plast og la stå i frysen til isen har frosset.

La iskaken stå ca. 20 minutter i kjøleskapet før servering så den blir passe spisemyk.

Pynt med geletopper eller -hjerter.