Sjokoladesorbet

Lykken er sjokoladesorbet servert på vaffel.
Enkel iskake Piña Colada
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
4 dl skummet melk
100 g sukker
200 g mørk kokesjokolade
50 g glukose

Fremgangsmåte

  1. Varm opp melken og sukkeret i en kjele til det koker. La det koke i to minutter, rør godt slik at alt sukkeret er oppløst.
  2. Hell den kokende melken over den hakkede sjokoladen og rør til sjokoladen er helt smeltet.
  3. Tilsett glukose.
  4. Sett blandingen i fryseren og rør i den hver halve time. Gjenta røringen i ca tre timer eller til sorbeten har fått en tykk konsistens.
  5. Ta sorbeten ut av fryseren 10 minutter før servering. Serveres på vaffel, pyntet med vispet krem, sjokoladestrøssel og frisk frukt.