Vaniljepudding fra Røros

En nydelig vaniljepudding med tjukkmjølk. I samarbeid med Restaurant Lian ved Inge Johnsen.

Panna cotta Gresk dessert
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
3 stk gelatinplater
2 ½ dl kremfløte
80 g sukker
1 stk vaniljestang
2 ½ dl tjukkmjølk

Fremgangsmåte

  1. Bløtlegg gelatinplatene i 5 minutter i litt kaldt vann og klem ut vannet.
  2. Kok opp fløte, sukker og vaniljestang.
  3. Tilsett gelatinen og rør godt så den løser seg opp.
  4. Avkjøl blandingen litt før du tilsetter tjukkmjølken og rører godt.
  5. Fyll fløteblandingen i små prosjonsskåler og sett dem kjølig til de har stivnet - dette tar ca 2 timer.
  6. Serveres med gode bær og kjeks.