Italiensk salat

Prøv denne påleggssalaten på et rundstykke eller en bagel. Nydelig!

Kyllingsalat Lettvinte og saftige scones
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

1
100 g hodekål
1 stk gulrot
1 stk syrlig eple
½ stk løk
100 g kokt skinke
1 ½ dl matyoghurt
salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Skrell gulrot, eple og løk. Finsnitt hodekål, riv gulrot og finhakk eple og løk eller purre. Strimle skinken.
  2. Bland alle ingrediensene i en bolle og bruk som pålegg på rundstykker, baguetter, wraps eller pitabrød, gjerne sammen med litt grønn salat.
Kokkens tips

Prøv deg frem meg mengden av de forskjellig grønnsakene i denne oppskriften. Noen liker mer dressing i salaten, mens andre foretrekker mye grønnsaker. Skinken kan også fint byttes ut med reker eller kyllingbiter. Løk og purre kan også fint erstattes med reddiker som er delt i bittesmå biter.