Tacotoast

En nydelig restesnack hvor du får brukt opp fredagens tacorester. Det gjelder å kaste så lite mat som mulig.
Grillet ostesmørbrød med pesto og skinke
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

2 skive brød
50 g kjøttdeig
2 skive rødløk
2 ss maiskorn
50 g revet gulost
2 ss lettrømme
2 ss tacosaus

Fremgangsmåte

  1. Ta den ene brødskiven og legg kjøttdeig, rødløk, mais og revet gulost på før du avslutter med den siste skiven.
    Kokkens tipsÅ lage toast av tacorester er en ypperlig måte å unngå matsvinn på.  
  2. Varm tacotoasten i stekeovnen i ved 220 °C i ca 10 minutter, til skiven har blitt sprø og osten har begynt å smelte. 
  3. Server med rester av salat, rømme og tacosaus. 
    Kokkens tipsDu kan lage toast av andre middagsrester også. Prøv for eksempel med ulike gryter eller kjøttretter. Det meste smaker godt sammen med litt smeltet ost og en klatt rømme.