Toast med blåmuggost og spekeskinke

Varm blåbuggost og spekeskinke gir en fantastisk smakskombinasjon.
Blings med ost og jordbær Toast med brie og bacon
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

1
1 ts smør
2 skive brød
3 skive blåmuggost (valgfri type)
2 skive spekeskinke
2 ts balsamicoeddik
1 dl ruccola

Fremgangsmåte

  1. Smelt smør i en stekepanne og rist skivene lett, til de får gylden farge. 
  2. Legg den ene brødskiven på bunnen. Legg så på skivet ost og spekeskinke og topp med litt balsamicoeddik eller balsamicoglace før du legger den andre skiven på toppen.
    Kokkens tipsDu kan også bruke honning eller marmelade, istedenfor balsemico, hvis du liker det bedre. 
  3. Sett toasten i stekeovnen på 220 °C i noen minutter, til osten begynner å smelte. 
  4. Serveres med litt ruccola.