Frokostblanding

Hjemmelaget frokostblanding gir en god start på dagen. Denne smaker nydelig sammen med både melk, syrnet melk og yoghurt. Prøv selv og finn din favoritt. 

Frokostblanding med yoghurt
lett
Bland din egen favoritt for en sunn start på dagen!
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

7
2 ½ dl store havregryn
3 dl frokostblanding (4-korn)
½ dl solsikkekjerner
½ dl linfrø
½ dl sesamfrø med skall
30 g valnøttkjerner , hakkede
4 ss honning
3 ss vann
1 dl rosiner
½ ss malt kanel

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 180 °C.
  2. Ha gryn, korn, frø og nøtter i en bolle.
  3. Bland sammen vann og honning og rør dette inn i kornblandingen før du fordeler det hele utover en bakepapirkledd langpanne.
  4. Stek i ca. 20 minutter. Rør i blandingen av og til.
  5. Tilsett kanel og rosiner etter at blandingen er tatt ut av ovnen.
  6. La den bli kald før du har den over i en tett boks.