Havregrøt med cottage cheese, epler og sukkererter

Prøv denne spennende havregrøten med grønnsaker, frukt og cottage cheese
Kveldsgrøt med melk, honning og nøtter NM-vinner 2017: Trondheimsgrøt
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
1 pk sukkererter
1 stk eple
8 dl melk
250 g havregryn (lettkokt)
1 beger cottage cheese
salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Vask sukkererter og epler, skjær dem i tynne skiver og legg dem i isvann til grøten er ferdig kokt og klar for servering.
  2. Kok opp havregryn og melk under omrøring og la det småkoke i ca. 3 minutter.
  3. Smak til med salt og nykvernet pepper.
  4. Fordel grøten i skåler og topp med cottage cheese, sukkererter og epler.
    Ernæringsrådgiverens tipsVisste du at cottage cheese gir grøten et svakt syrlig aroma og inneholder mye protein og lite fett ?