Torsk og rekecurry

Herlige orientalske dufter gjemmer seg under ostelokket. En enkel og veldig god rett.
Fransk lakseform Torskefilet med feta og spinat
lett
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
500 g reker
500 g torskefilet
1 ts salt
2 båt hvitløk
2 ss tomatpuré
2 ts karri
1 dl melk
2 dl kremfløte eller matfløte
2 dl hvitost , revet

Fremgangsmåte

  1. Smør en ildfast form.
  2. Skrell rekene og del torskefileten i mindre biter. Legg dette i formen og dryss på salt.
  3. Bland sammen presset hvitløk, tomatpuré, karri, melk og fløte. Hell dette over fisken og dryss på ost.
  4. Stekes midt i ovnen på 225°C i ca 20 minutter.
  5. Serveres med kokt ris iblandet f eks grønne erter eller en grønnsalat.