Lammekjøttboller med tilbehør

Saftige kjøttboller er alltid noe som faller i smak både hos liten og stor. De kan serveres kald eller varm. Tilbehøret gir retten en spennende smaksopplevelse.

Svinefilet på symfoni av grønnsaker Fylt lammestek med potetmos
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
2 skive loff uten skorpe
4 ss melk
400 g malt lammekjøtt eller kjøttdeig
150 g cottage cheese
1 stk rødløk
1 båt hvitløk
1 stk egg
1 ts salt
1 krm pepper
2 ss bladpersille
1 ts garam masala
2 ss smør

Fremgangsmåte

  1. Kutt loffskivene i terninger og ha de i melken. La det trekke i et par minutter. 
  2. Ha alle ingrediensene i en foodprosessor og kjør til alt er godt blandet.
  3. Form massen til små kjøttboller. Varm smør i en stekepanne og stek bollene på middels varme i ca 10 minutter.
  4. Server med poteter og tyttebær.