Hvetegrøt med eple, nøtter og kanel

En deilig, myk grøt med smak av eple og kanel.
Middagspannekaker med tomatsuppe
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

2 ½ dl sammalt hvete, grov
½ ts salt
1 l lettmelk (0,5 eller 0,7 % fett)
2 stk eple
kanel
nøtter

Fremgangsmåte

  1. Rasp halvparten av eplene og skjær den andre halvparten i terninger. 
  2. Rør sammen melk og mel til en glatt jevningen og tilsett raspet eple.
  3. Kok opp og la grøten småkoke til melsmaken er borte. Smak den til med salt.
  4. Server grøten med eplebiter, hakkede nøtter og ett dryss kanel. 
    Kokkens tipsDu kan toppe grøten med det du liker best. Det smaker også godt med solsikkefrø og rosiner.