Auberginepizza

Disse nydelige, små pizzabitene er en ypperlig kveldssnacks. Sunt og godt.
Pizza Pizza med grov bunn og grønnsaker
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

2
1 stk aubergine
4 ss tomatpuré eller ketchup
¼ stk rødløk
4 skive spekeskinke (eks serranoskinke)
100 g revet gulost
5 stk rød cherrytomat
frisk basilikum

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.
  2. Skjær auberginen i ca 1 cm tykke skiver og fordel skivene i en langpanne kledd med bakepapir. 
  3. Skjær løk og tomat i tynne skiver og del skinken i passende biter.   
  4. Smør tomatpuré på aubergineskivene og legg på løk og skinke. Topp med ost, før du legger tomat og basilikum på toppen.
    Kokkens tipsHvis du er glad i blåmuggost er det veldig godt på auberginepizza. Skjær små biter av osten og legg under skinken før du steker pizzabitene.
  5. Stekes midt i ovnen i 15-20 minutter, til auberginen er myk og osten er gylden.
  6. Server med en frisk salat og litt rømmedressing.