Smakfull pizza med gjærfri bunn

Smaksrik, hvit pizza som du enkelt lager på under en time.
Hvit pizza med spekeskinke
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

2
200 g hvetemel
3 ss olivenolje
1 dl helmelk
1 stk eggeplomme
½ ts salt
1 dl crème fraîche orginal, 35 %
1 stk rødløk
1 stk tomat
50 g vårløk ( eller grønn asparges )
100 g bacon
100 g revet gulost ( eller f. eks en blanding med hvit geitost )

Fremgangsmåte

  1. Bland hvetemel, olivenolje, eggeplomme, melk og salt til en fast deig. Pakk deigen inn i folie og la den hvile i minst 20 minutter på kjøl.
  2. Sett stekeovnen på 210 °C.
    Kokkens tipsPrøv å lage deigen med en blanding av både grovt og fint mel for å gi pizzaen et enda mer rustikt preg!
  3. Kjevle ut deigen, 2 mm tynn, til en flat leiv på melet bord.
  4. Topp med kuttede ingredienser, alt hva hjertet måtte begjære, avslutter med revet ost.
  5. Stekes på 210 °C i ca 20-25 minutter.
    Kokkens tipsTopp pizzaen med ruccola og avokado når den er ferdig stekt. Det smaker nydelig!