Granolaispinner

En bolle med yoghurt og granola til frokost er kjempegodt. En granola-ispinne er enda bedre! Bruk yoghurt eller smaksatt syrnet melk sammen din favoritt-granola eller müsli, litt frukt og bær.

Ispinner med trippel banan Ispinner med frokostblanding
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

1 porsjon gir 6 stk
2 ½ dl fruktyoghurt 0% (f.eks. Double 0% med kirsebær)
2 ½ dl syrnet melk med blåbær
1 dl granola (bruk din favoritt)
1 ts flytende honning
frukt og bær (vi brukte jordbær og blåbær i ispinnene med syrnet melk, og kirsebær i de andre, men bruk det du har)

Fremgangsmåte

  1. Fyll to teskjeer med granola i bunnen av hver isform. Fordel ca. 1 ts honning over granolaen.
  2. Fyll så 3 ispinner med syrnet melk og 2 med yoghurt, men ikke helt opp til kanten, for du skal ha plass til litt frukt og bær.
  3. Kutt opp frukt og bær og fyll i formene.
  4. Dryss litt granola på toppen og stikk i pinnene.
  5. Sett isformene i fryseren og frys ned i 4-6 timer.
Kokkens tips

La gjerne ispinnene stå litt lenger enn du tror de trenger i fryseren, så unngår du at ispinnen løsner når du skal ta ut isen.