Ispinner med mangosmoothie

Den friske smaken på disse ispinnene kommer fra sitronyoghurt, litt lime og en klype med flaksalt. For å få ekstra kremede ispinner har vi også tilsatt en banan.

Havregrøt på pinne Ispinner med trippel banan
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

1 porsjon gir 6 stk
1 stk mango
2 beger fruktyoghurt med sitron
1 stk banan
½ stk lime
1 krm /klype salt (flaksalt)
2 ss gresskarkjerner

Fremgangsmåte

  1. Skrell mango og banan og skjær i biter.
  2. Ha frukt, yoghurt, lime og salt i en blender og bland godt sammen til en tykk konsistens. Tilsett litt melk om det vanskelig å blande de tykke ingrediensene. Ikke hell i for mye melk for da blir ikke konsistensen på ispinnene like kremete og deilig.
  3. Når ispinnerøren er klumpefri kan du helle den i ispinneformene.
  4. Pynt med gresskarkjerner på toppen av formene og i bunnen av isene. Det gir en deilig krønsj.
  5. Frys ispinnene i 4-6 timer før de er klare til å nytes.