Ananasis med mynte

Ananas gir deg sommerfølelse hele året, og mynten i ispinnene gir den søte sydhavsfrukten en ekstra piff.

Sjokobananis Ispinner med eple og ingefær
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

1 porsjon gir 6 stk
250 g frisk ananas
2 dl gresk yoghurt med sitron
½ stk banan
6 blad frisk mynte
½ stk lime
1 stk kiwi

Fremgangsmåte

  1. Aller best er det å bruke fersk ananas. Skrell og del ananasen i biter. Har du ikke fersk ananas går det fint å bruke ananas på boks også, velg da en uten tilsatt sukker. 
  2. Hell ananas, yoghurt, banan og mynteblader i en blender og kjør til du har en jevn blanding. Om det er litt for tykt og vanskelig å få blandet ingrediensene kan du tilsette litt vann. Pass på at du ikke har i alt for mye mynte, da denne smaken lett blir dominerende.
  3. Smak til med en lime. Om du synes du trenger det, kan du også tilsette en skje med honning eller agave sirup.
  4. Skrell kiwien og skjær den i skiver.
  5. I liggende former kan du legge kiwiskivene i bunnen og fylle på med yoghurtblandingen. I stående former kan du fylle med blandingen først og så presse en kiwiskive ned langs kanten på formen i hver ispinne.
  6. Frys ned ispinnene i 4-6 timer før de er klare til servering.