Sjokobananis

Dette er en søt og fyldig ispinne som egner seg veldig godt som dessert. Sjokolade og banan er manges favoritt og her får du begge deler.

Lørdagsgodtis Ispinner med eple og ingefær
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

1 porsjon gir 6 stk
100 g melkesjokolade (eller annen sjokolade)
2 dl helmelk
½ ts vaniljesukker
2 stk banan
2 dl yoghurt med vanilje

Fremgangsmåte

  1. Kok opp melken i en kjele.
  2. Ta kjelen bort bra varmen og tilsett sjokolade og vaniljesukker. Rør godt til sjokoladen har smeltet og alt har blandet seg. Sett til side og la kjølne.
  3. Bland den kalde sjokolademelken med vaniljeyoghurten og en av bananene i en blender. Kjør til blandingen er helt jevn.
  4. Hell i ispinneformene og pynt med bananskiver i ismassen.
  5. Frys ned i 4-6 timer.
Kokkens tips

For å gjøre smaken enda mer intens kan du godt lage sjokolademelken dagen før og sette blandingen i kjøleskapet natten over.