Rips og vaniljeispinner

Her får du søtt og syrlig i en herlig kombinasjon. Vi har brukt kvarg med vanilje, men du kan fint bruke vaniljeyoghurt i stedet. For å gi litt mer fylde har vi blandet inn vaniljesaus og resultatet er deilig og forfriskende.

Bringebær og sjokoladeispinner Rabarbraispinner
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

1 porsjon gir 6 stk
300 g kvarg med vanilje (f.eks Kesam med vanilje)
2 dl ferdig vaniljesaus
2 ss lys sirup (f.eks agavesirup)
150 g rips

Fremgangsmåte

  1. Bland kvarg, vaniljesaus og agavesirup godt sammen. Smak om du trenger ekstra søtning eller ikke. Det kan være lurt for at ikke isen skal bli for syrlig når ripsen tilsettes.
  2. Hell litt av blandingen i isformene og fyll opp lagvis med rips og isblandingen. Du bestemmer selv mengden rips ut fra hvor syrlig du liker ispinnene dine.
  3. Stikk i pinnene og frys ned i 4-6 timer.