Soloppgangs-ispinner

Her har vi blandet tropiske smaker med våre egne hjemlige: Mango, melon, pasjonfrukt, kokos og bringebær.

Rørt jordbærispinne Ispinner med blåbær og mynte
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

1 porsjon gir 6 stk
Mangofyll:
½ stk mango
2 dl yoghurt med melon/pasjonsfrukt
1 ss lys sirup (f.eks agavesirup)
Bringebærfyll:
50 g bringebær
2 dl kvarg med vanilje (f.eks Kesam med vanilje)
½ stk moden banan
3 ss kokosmasse /kokosflak

Fremgangsmåte

Mangofyll:

  1. Mos mangoen og rør inn yoghurt. Fyll nederste del av isformene med mangofyllet. Vi satte i ispinnene, for våre former har lokk som kan tas av igjen for å etterfylle. Har du ikke slike kan du fryse uten pinner. Men da må du følge med etter kanskje 1 til 2 timer når isen har begynte å stivne, og du fortsatt kan få presset ned pinnene i isen før du fyller på bringebærdelen.

Bringebærfyll:

  1. Ha bringebær, kvarg, banan og kokosflak i en blender og bland godt sammen slik at du ikke får store kokosbiter.
  2. Fyll bringebærblandingen oppå den frosne mangoblandingen, og frys igjen.
  3. La stå i fryseren i 4-6 timer.
Kokkens tips

Du kan bytte ut vaniljekvargen med en annen smak, f.eks bringebærkvarg.