Treningsis

Finn Oppskrift
Velg type rett
Velg emne
Det er 6 oppskrifter innenfor

Ispinner med avokado

I denne oppskriften har vi blandet kremet avokado med søt mango og ingefær – og det gir ispinner med et lite kick!

over 60 min enkel
FORHÅNDSVISNING

Ispinner med chia

Mange bruker chiafrø i kjøleskapsgrøt eller lager chiapuddinger, og nå kan du lage en deilig, sunn og god chiaispinne på 1-2-3. Vi har valgt å blande chiafrøene og syrnet melk for å få god smak og konsistens. Disse ispinnene passer etter trening, til frokost eller når du har lyst på noe godt!

over 60 min enkel
FORHÅNDSVISNING

Proteiner på pinne

Disse ispinnene smaker litt som jordbærsmoothie. De inneholder også cottage cheese som er mager og svært proteinrik, noe som gjør ispinnen til et deilig alternativ før eller etter trening.

over 60 min enkel
FORHÅNDSVISNING

Marmorerte ispinner

Kanskje de peneste ispinnene vi har laget – og de enkleste også! Dette er isene du skal lage når du har lyst på noe godt og vakkert, men ikke gidder å bruke tid på det. Du trenger faktisk bare to ingredienser og resultatet er nydelige rosa spiraler gjennom den hvite isen.

over 60 min enkel
FORHÅNDSVISNING

Kjøleskapsgrøt på pinne

Blåbær og fersken er en deilig smakskombinasjon som fungerer særdeles godt til desserter, kaker – og selvfølgelig ispinner! Ispinnene får en helt fantastisk farge av blåbærene og en ekstra dybde i smaken med ferskenyoghurten. Mettende er de også!

over 60 min enkel
FORHÅNDSVISNING

Spicy gulrotispinner

Kombinasjonen av gulrot, appelsin og anis gir oransje lykke på pinne! Vi har brukt eplejuice til å lage en sirup sammen med stjerneanis og nellikspiker – noe som gir ispinnene en litt søtlig eksotisk smak.

over 60 min middels
FORHÅNDSVISNING