Ispinner med avokado

I denne oppskriften har vi blandet kremet avokado med søt mango og ingefær – og det gir ispinner med et lite kick!

Kjøleskapsgrøt på pinne
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

1 porsjon gir 6 stk
1 stk avokado
1 stk moden mango
2 ss fersk ingefær - revet
1 ½ dl syrnet melk med smak
10-15 blader sitronmelisse
½ stk lime (2 ss)

Fremgangsmåte

  1. Kutt mango og avokado i småbiter og riv ingefæren. Ha alt over i en blender sammen med den syrnede melken.
  2. Tilsett 10 fine blader sitronmelisse og skvis den halve limen over til slutt før du kjører blandingen til den er jevn.
  3. Hell blandingen over i ispinneformene og ha gjerne i noen hele sitronmelisseblader til pynt i ispinnene.
  4. Frys ispinnene i 4-6 timer.
Kokkens tips

Er du usikker på hvor mye ingefær du synes er bra, bør du tilsette litt av gangen og smake på ispinnerøren før du tilsetter mer. På den måten får du det blandingsforholdet som er perfekt for deg.