Enkel kokos- og kanelkake

En nydelig kaken med en spennende aroma av muskat, kakao og kanel. Og den er enkel å lage! 

Krydderkake med honning Cappuccinokake
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

1 porsjon gir 24 stk
Bunn:
6 stk egg
150 g smør
1 ½ dl lettmelk
150 g kokosmasse
270 g hvetemel
300 g sukker
4 ts bakepulver
3 ts malt kanel
Smørkrem:
130 g smør
250 g melis
3 ts vaniljesukker
3 ss helmelk
Pynt:
2 dl kokosmasse

Fremgangsmåte

Bunn:

  1. Sett ovnen på 175 ºC.
  2. Ha alle ingrediensene i en bolle og rør ingrediensene sammen. 
  3. Hell deigen i en langpanne (25 x 35) kledd med bakepapir og stek kaken midt i ovnen i 25–30 minutter. Avkjøl kaken før kremen smøres på.

Smørkrem:

  1. Bland alle ingrediensene i en bolle og visp til en luftig krem. Smør kremen utover kaken og pynt med kokos.
    Kokkens tips

    Kaken kan fint lages dagen i forveien. Den blir bare saftigere etter en natt i kjøleskapet.