Gulrotkakemuffins

Saftige gulrotmuffins med ostekrem - enklere blir det ikke!
Bananmuffins med sjokoladebiter
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

10
3 stk egg
200 g sukker
75 g smør
150 g hvetemel
2 ts malt kanel
1 ts natron
1 ts vaniljesukker
2 stk gulrot (revet)
100 g smør
75 g kremost naturell
150 g melis

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 175° C.
  2. Pisk egg og sukker til luftig og stiv eggedosis.
  3. Smelt smøret. Avkjøl det litt før du tilsetter det i eggedosisen.
  4. Bland de tørre ingrediensene og sikt det inn i røren under forsiktig omrøring med en slikepott.
  5. Vend forsiktig inn revet gulrot i blandingen.
  6. Fordel røren i muffinsformer.
  7. Stekes på 175° C i 20 minutter.
  8. Avkjøl muffinsen og topp med ostekrem.