Neste artikkel 2/

En velsmakende ukesmeny

Skrevet av Terese Glemminge Arnesen

Lurer du på hva du skal ha til middag til uken? Her finner du gode tips til hovedretter med både fisk og kjøtt som ingrediens.

Om du lurer på hva du skal ha til middag denne uken, får du her en rekke gode tips til middager med både fisk og kjøtt som hovedingredienser. Sjongler med rettene i den rekkefølgen du ønsker og du får garantert en god og smakfull middagsuke.

Torskegryte med karri  

    

Mandag - Torskegryte med karri

Start uken med en enkel og velsmakende torskegryte med gode grønnsaker.

Torskegryte med karri

Tirsdag - Blomkålsuppe med bacon

Når det bugner med norske, friske grønnsaker, smaker det ekstra godt med blomkålsuppe. Server med ferskt brød.

Byggrynsgrøt

Onsdag - Byggrynsgrøt

Byggrynsgrøt er en tradisjonsrik grøt som smaker godt i hverdagen. Husk bare på forhånd å la byggrynene ligge i rikelig med kaldt vann natten over.

grove-fiskekaker-med-gulrotstuing

Torsdag - Fiskekaker med gulrotstuing

De beste fiskekakene lager du selv, men du kan selvfølgelig kjøpe noen gode fiskekaker på butikken og servere med gulrotstiung.

Pitapizza

Fredag - Pitapizza

Lag en enkel og god pitapizza på en fredag ettermiddag.

ovnsbakt-spagetti-m-karbonadedeig

Lørdag - Ovnsbakt spagetti med karbonadedeig

Bruk litt ekstra tid på lørdagskosen og server en smakfull ovnsrett med ostesaus og kjøttsaus.

ovnsbakt-spagetti-m-karbonadedeig

Søndag - Ovnsgrateng med bayonneskinke

Ovnsgrateng med Bayonneskinke og gode rotgrønnaker passer bra som helgemat. La maten godgjøre seg i stekovnen mens du gjør andre ting.

Innholdsrådgiver - Master i samfunnsernæring

Terese Glemminge Arnesen

Hei!

Trenger du mer inspirasjon eller finner du ikke det du leter etter?