Neste artikkel 2/

Ukesmeny med mat som kan deles

Skrevet av Terese Glemminge Arnesen

Mat er ikke bare bensin for kroppen, det er også en fin anledning til å sette sammen et hyggelig måltid som man kan dele med andre. Denne ukesmenyen setter mat som er perfekt å dele med gode venner eller familie i fokus.

Pasta carbonara

Pasta Carbonara
Italienerne lager ikke bare god mat, de elsker å spise maten sammen med venner og familie rundt et langbord. Lag denne enkle, men utrolig gode pastaretten, og inviter noen du er glad i til å dele med deg.

MOUSSAKA

Moussaka
Moussaka er en rett som stammer fra Balkan og Midtøsten, men som i Norge er mest kjent som en gresk rett. Hovedingrediensene er aubergine, tomat og kjøttdeig.

Fransk ostesuppe

Fransk ostesuppe
Ingenting er vel hyggeligere å dele enn en stor gryte med varm suppe når det er kjølig utendørs. Denne deilige franske ostesuppen med blåmuggost er full av smak.

cæsarsalat

Cæsarsalat
Cæsarsalat må ikke kun bestilles når du er på kafe en lørdag formiddag, du kan like godt lage en stor bolle med denne smakfulle og friske salaten, og servere den hjemme.

Tagliatelle med røkelaks

Tagliatelle med røykelaks i kremet tomatsaus
Hvorfor ikke la det beste fra Norge, røykelaksen, bli med i en herlig pastarett? Ment for å deles!

fiskegrateng-med-laksorret

Fiskegrateng med laks
Fiskegrateng trenger ikke bare bli laget med hvit fisk, både laks og ørret smaker utrolig godt i denne retten.

MOUSSAKA

Pannekaker
Hva frister vel ikke mer enn en stor stabel med nystekte pannekaker og nyrørt blåbærsyltetøy? En favoritt hos store og små!

Innholdsrådgiver - Master i samfunnsernæring

Terese Glemminge Arnesen

Hei!

Trenger du mer inspirasjon eller finner du ikke det du leter etter?