Chiliwraps med blåmuggost

Hvetetortilla fylt med chilisaus, blåmuggost, kalkunpålegg, yoghurt, salat og soltørket tomat.

Dipp med kremost og persille
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

2
3 skive røkt kalkunpålegg
2 stk soltørkede tomater
½ stk avocado
½ stk rapidsalat eller frisésalat
½ pk frisk babymais
2 stk hvetetortilla eller potetlomper
3 ss yoghurt naturell
1 ss chilisaus , gjerne hot
½ ts chilipasta (sambal oelek)
50 g blåmuggost (f-\. eks. Normanna eller Royal Blue)

Fremgangsmåte

  1. Vask og tørk salaten, strimle kalkunpålegget, del avokado i biter, finhakk soltørket tomat og del blåmuggosten i biter.
  2. Fordel kjøtt, avokado, tomater, salat, mais og blåmuggost på tortillaen.
  3. Rør sammen yoghurt, chilisaus og krydder, og drypp over fyllet.
  4. Brett sammen og servér.