Fiskepudding med karrisaus

En enkel hverdagsrett for både små og store ganer.
Fiskekaker med epletzatziki Torskegryte
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
2 stk sjalottløk
1 ss smør
1 ts karri
2 dl hvitvin (evt alkoholfri hvitvin eller juice)
3 dl matfløte
3 dl fiskekraft
2 ts maisstivelse (maizena)
1 ts salt
½ ts pepper
12 skive fiskepudding
1 ss smør
12 stk potet
4 stk gulrot

Fremgangsmåte

  1. Finhakk sjalottløken og fres den sammen med smør og karri i en kjele.
  2. Tilsett vin og kok i 5 minutter.
  3. Hell i fløte og fiskekraft, og la sausen småkoke i ytterlige 10 minutter.
  4. Jevn sausen med litt maisenna utrørt i litt vann og smak til med salt og pepper.
  5. Skjær fiskepuddingen i skiver og rist dem lett sammen med litt smør på middels varme i en stekepanne.
  6. Serveres med sprø poteter og smørdampede gulrøtter.