Laksepakke i folie

Enkel turmat som kan nytes i strandkanten om sommeren eller ved bålet i skogen om vinteren.

Lefsebusser Skalldyrspyd
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

1
80 g laks
20 g rød paprika
20 g oransje paprika
20 g gul paprika
50 g stilkselleri (stangselleri)
½ dl matfløte
1 ss frisk presset sitronsaft
nykvernet salt og pepper
2 ss tzatziki

Fremgangsmåte

  1. Brett aluminiumsfolie dobbelt.
  2. Lag en bunn i folien og legg i laks og grønnsaker skåret i biter. Ha på salt og pepper og hell over matfløte og sitronsaft.
  3. Pakk folien godt rundt slik at det blir en liten pose. La den ligge i bålet (på glørne) i ca. 5 minutter. Se på den om den er gjennomvarm, om ikke la den ligge noen minutter til.
  4. Servér med tzatziki og ferskt brød.
Kokkens tips

Du kan også servere rømmedressing til laksepakken. Bland inn litt hakkede friske urter, salt og litt nypresset sitronsaft.