Wraps med laks

Lag spennende turmat som smaker godt og som er enkelt å tilberede, eller overrask med en laksewrap til middag hjemme.

Sprø wraps med reker Fiskekaker med epletzatziki
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

2
4 stk frisk sjampinjong
½ stk blomkål
6 stk små buketter brokkoli
300 g laksefilet
4 dl hurtigris
2 dl lettrømme
3 ss pesto
4 stk hvetetortilla

Fremgangsmåte

  1. Skjær sopp i båter, blomkål og brokkoli i buketter. Fres sopp, blomkål og brokkoli i en panne.
  2. Legg laksefilet i pannen og brun lett på begge sider i ca. 3 - 4 minutter. Du kan også dele laksen i mindre biter og frese dem sammen med grønnsakene.
  3. Kok opp ris, og lag pestorømme ved å røre sammen rømme og pesto.
  4. Varm hvetetortillaene og legg den ene i bunnen på tallerkenen. Ha i alt fyllet og legg den andre hvetetortillaen på toppen som en sovepose. Alternativt kan du rulle sammen tortillaene som vanlige laksewraps.