Couscous med kylling

En ny vri på den kjente kyllinggryta. Smaker himmelsk på tur også.
Pitabrød med kylling og tzatziki Sprø kyllingfilét (Mumsepinner)
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

2
2 dl vann
2 dl couscous
1 ss smør
olje til steking
200 g kylling (800 g) , i strimler
1 stk løk
1 stk gulrot
50 g tørket aprikos
1 stk liten rød paprika
½ boks hakkede hermetiske tomater
1 ts karve
½ ts malt koriander
½ ts chilipulver
½ ts salt
2 dl gresk yoghurt

Fremgangsmåte

  1. Skjær kyllingkjøttet i biter.
  2. Finhakk løk, skjær gulrot i skiver, hakk tørket aprikos og paprika.
  3. Kok opp vann, ha i couscous og smør, og rør rundt. Legg på lokket og sett kjelen til side mens du lager resten av retten.
  4. Varm oljen i en gryte og stek kyllingkjøttet sammen med løken. Tilsett gulrot, aprikoser og paprika og stek videre til gulrøttene er myke.
  5. Ha i tomatene og krydderet. La retten koke i 5 - 10 minutter.
  6. Server kyllinggryta med couscous. Legg på en klatt gresk yoghurt og server.