Gresk kylling med oliven og fetaost

Med denne retten kan du drømme deg bort til hvite strender og sene sommernetter i Hellas. 

Ciabatta med chilikylling Kyllingrullade
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
4 stk kyllingfilet eller kyllinglår
1 ss meierismør
200 g tagliatelle
1 stk løk
2 båt hvitløk
50 g fetaost
2 dl hønsebuljong (utblandet)
2 ts soyasaus
1 ts salt
¼ ts pepper
2 ts tørket oregano
2 dl crème fraîche orginal, 35 %
10 stk sorte oliven med kjerne
2 ss frisk oregano eller flatpersille

Fremgangsmåte

  1. Brun kyllingfileter eller –lår i smør i panne, eller kjøp ferdig stekte lår.
  2. Kok pastaen som anvist på pakken.
  3. Skjær løk i skiver og finhakk hvitløken. 
  4. Fres løk og hvitløk i smør, ha i litt biter av fetaost og hell over buljong.
  5. Tilsett soyasaus og krydder og la det hele trekke i noen minutter før du rører inn crème fraîche.
  6. Bland sausen med den kokte pastaen.
  7. Anrett på fat eller tallerken med pasta, kylling, oliven og smuldret feta.
  8. Hakket friskt grønt drysses over. Brød smaker godt til.