Kyllingpanne med cottage cheese

Sunn og enkel middagsrett som er full av friske grønnsaker og rik av proteiner fra kylling og cottage cheese.
enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
400 g kyllingfilet
1 bunt vårløk
1 pk sukkererter
1 stk grønn squash
2 ss solsikkeolje
2 ss revet frisk ingefær
2 ss malt koriander
2 ss smør
1 pk frisk spinat
salt og pepper
200 g cottage cheese
½ dl limesaft
4 ss friske urter ( f.eks. koriander eller bladpesille)
½ dl olivenolje

Fremgangsmåte

  1. Skjær kyllingkjøttet i strimler.
  2. Vask og kutt vårløken i skiver, sukkerertene i to og squashen i halvmåner.
  3. Stek kyllingkjøttet sammen med revet ingefær og koriander på sterk varme i 5 minutter slik at kyllingen får en gylden og fin stekeskorpe.
  4. Tilsett grønnsaker og smør og stek alt videre ved middels varme i 5 - 6 minutter.
  5. Tilsett spinat og stek til spinaten begynner å falle sammen. Smak til med salt og pepper.
  6. Ha cottage cheese, limesaft, friske urter og olivenolje over retten før servering.