Kyllingpanne med cottage cheese

Lag en sunn og enkel middagsrett som er full av friske grønnsaker, og gode proteiner fra kylling og cottage cheese. Proteinene gir deg en god metthetsfølelse som varer lenge.

Tortilla på bål
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
500 g potet
500 g kyllingfilet
1 ss smør
1 ss revet frisk ingefær
1 stk rødløk
1 stk rød paprika
150 g sukkererter
1 stk grønn squash
2 dl grønnsakbuljong (utblandet)
1 ss maisstivelse (maizena)
2 ss vann
salt og pepper
200 g cottage cheese

Fremgangsmåte

  1. Skrell og kutt potetene i biter og forkok de i 10 minutter i lettsaltet vann.
  2. Skjær kyllingkjøttet i strimler eller terninger.
  3. Smelt halvparen av smøret i en stekepanne og stek strimlene sammen revet ingefærrot på sterk varme, slik at kyllingen får en gylden og fin stekeskorpe. Sett kyllingkjøttet til side.
  4. Skrell rødløken og kutt den i skiver. Kutt paprikaen i strimler eller terninger, sukkerertene i to og squashen i halvmåner.
  5. Stek grønnsakene i resten av smøret ved middels varme i 3 - 4 minutter og tilsett potetene.
  6. Hell over grønnsaksbuljong og tilsett kyllingkjøttet.
  7. Kok opp og jevn sausen med maisstivelse utrørt i litt kaldt vann. Smak til med salt og pepper.
  8. Ha cottage cheese over retten før servering.