Proterinrike wraps med kylling og cottage cheese-dressing

Proterinrike wraps med kylling, spinat og cottage cheese- dressing passer ypperlig i forbindendelse med trening eller i matpakka
enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

1
1 porsjon gir 4 stk
600 g kyllingfilet
salt og pepper
olje til steking
1 stk rødløk
1 båt hvitløk
400 g babyspinat
1 ss sitron
Dressing:
1 båt hvitløk
200 g cottage cheese
150 g kvarg naturell (f.eks Kesam)
1 ts dijonsennep
1 ss sitron
salt og pepper
4 stk hvetetortilla
salat
avokado

Fremgangsmåte

  1. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem i litt olje i en varm stekepanne. La de hvile i ca. 1o minutter før du skjærer dem i skiver.
  2. Finhakk løk og hvitløk, og stek løken i litt olje til den er myk og blank. Tilsett spinat og stek til spinaten faller sammen. Smak til med sitron, salt og pepper.

    Dressing:

  3. Finhakk hvitløk. Bland cottage cheese og kesam og tilsett hvitløk og sennep. Smak til med sitron, salt og pepper.
  4. Varm hvetetortortilla etter anvisning på pakken.
  5. Server tortilla med kylling, spinat, avokado, salat og dressing.