Wraps med rømme og kylling

Skolematen trenger ikke alltid være brødskiver. Hvorfor ikke prøve wraps neste gang?
Ungdommens kyllingwrap
lett
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

3
50 g kremost av geitemelk med dill (f.eks. snøfrisk) , eller baconost
3 stk potetlefse , eller tortillaer
½ stk eple
1 stk vårløk
¼ stk isbergsalat , finstrimlet
½ stk rød paprika
1 stk kyllingfilet , stekt, eller annet kjøtt
1 dl lettrømme , eller ekstra lett rømme
nykvernet salt og pepper
50 g norvegia , eller annen ost, revet
friske urter, f eks basilikum

Fremgangsmåte

Smør snøfrisk, eller baconost, på potetlefsene (evt tortillaene).

Skjær kjøtt i biter og stek det i en panne.

Skjær frukt og grønt i biter.

Bland frukt, grønnsaker, og stekte kyllingbiter sammen, og rør det sammen med rømmen. Smak til med salt og pepper.

Fordel fyllet på lefsene og dryss revet ost over, før du bretter sammen.

Pynt med frisk basilikum.