Elgkaker og leverpostei

Lag elgkaker fra bunnen. Deilig høstmat.
Taco pita Leverpostei
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

500 g elgkjøtt kvernet
1 ts salt
½ ts pepper
1 stk egg
2 ss olivenolje
2 dl kremfløte
½ ts malt allehånde
½ ts revet frisk ingefær
½ ts malt nellik
50 g cheddar revet

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i en bolle sammen med det kvernede elgkjøttet og rør lett sammen.Bruk gjerne mikser.
  2. Stek en prøvekake. Om deigen blir for bløt kan du tilsette litt potetmel.
  3. Form kakene i den størrelsen du ønsker.
  4. Stek kakene i middels varm panne i smør. Stek dem 5 min. på hver side til de har fått fin bruning.
  5. Varm elgkakene noen minutter i stekeovnen ved 200º C før servering.