Spekeskinke med asparges og melon

En forrett, eller en smårett, uansett, asparges og spekemat er en deilig kombinasjon.
Leverpostei Lam og chorizo empanadillas
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

1
3 stk frisk grønn asparges
3 skive spekeskinke
50 g rød lollo salat
50 g ruccula
3 stk cherrytomat, gul
100 g honningmelon
50 g pinjekjerner
2 dl kvarg naturell (f.eks Kesam)
1 dl sennep (søt type)

Fremgangsmåte

  1. Damp asparges lett i vann, ca 5 minutter.
  2. Rull spekeskinke rundt aspargesen.
  3. Riv og bland salaten.
  4. Del cherrytomatene i 2 , skjær skiver av melon og fordel denne i salaten.
  5. Rist pinjekjernene litt i panne før du drysser disse over.
  6. Bland kvarg og søt sennep sammen og du får en deilig dressing.