Tex Mex wraps

En enkel og god rett som de fleste vil like.

Spekeskinke med asparges og melon Frisk dressing til spekemat
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
Hvitløksaus:
2 dl kvarg naturell (f.eks Kesam)
3 båter hvitløk
½ ts sitronpepper
½ ts salt
Fyll:
600 g karbonadedeig
½ stk løk
1 ss rapsolje
2 ss tacokrydder
½ dl vann
1 krm chilipulver
1 ss soyasaus
1 boks hvite bønner i tomatsaus
salt og pepper
1 stk rød paprika
1 stk gul paprika
2 stk tomat
½ stk slangeagurk
½ stk issalat eller en annen type salat
200 g revet gulost
8 stk hvetetortilla

Fremgangsmåte

  1. Rør kvarg og hvitløk sammen og smak til med salt og pepper. La sausen stå kaldt i kjøleskapet frem til servering.
  2. Hakk løk.
  3. Brun karbonadedeigen i 2 omganger sammen med olje og løk på god varme. 
  4. Tilsett tacokrydder med vann, chilipulver og soyasaus. La det hele surre til vannet har fordampet.
  5. Tilsett bønnene og la det hele surre i noen minutter til det er varmt. Smak til med salt og pepper.
  6. Kutt paprikaene i strimler, tomatene og agurk i skiver. Snitt eller riv salaten.
  7. Varm tortillaen etter anvisningen på pakken og fyll de godt opp med alt det deilige tilbehøret.