Omelett med cottage cheese

Cottage cheesen gjør omeletten ekstra saftig og proteinrik.
Omelett med reker
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

1 porsjon gir 2 stk
1 ss smør
4 stk frisk sjampinjong
¼ stk løk
8 stk rød cherrytomat
4 stk egg
200 g cottage cheese
2 ss vann (iskaldt)
½ ts salt
½ ts pepper
100 g revet gulost

Fremgangsmåte

  1. Finhakk løk, bel soppen i biter og cherrytomatene i to. 
  2. Visp sammen egg, cottage cheese, vann, vann, salt og pepper. 
  3. Fres løk, sopp og tomat i en stekepanne med litt smør, på sterk varme. Etter et par minutter skrur du ned varmen og tilsetter eggeblandingen. Strø revet ost på toppen og la pannen stå på svak varme til omeletten er stivnet. Det kan være lurt å bruke lokk eller å dekke pannen med folie, så går prosessen fortere. 
  4. Server omeletten sammen med en skive brød, litt frisk salt og et glass melk.
    Ernæringsrådgiverens tipsCottage cheese er veldig rikt på protein. Sammen med eggene er dette en real proteinbombe. Perfekt til både frokost, kvelds og etter trening.