Omelett med reker

En lett og luftig omelett med reker er kjapt å lage. Server den gjerne kald en varm dag.
Omelett i form Omelett med cottage cheese
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
10 stk egg
1 ½ dl melk
½ ts salt
¼ ts pepper
1 pk sukkererter
4 stk sjalottløk
1 ss smør
500 g reker
4 ss frisk dill
150 g ruccula eller annen frisk salat
150 g reddik
50 g løk
250 g cherrytomat, rød

Fremgangsmåte

  1. Visp sammen egg, melk, salt og pepper.
  2. Skjær sukkererter og løk i tynne skiver. Stek halvparten av sukkerertene og løken i smør i en stekepanne til løken er blitt gylden.
  3. Skru ned kokeplaten til middels, hell over eggeblandingen og stek denne videre til den begynner å stivne, rør litt i blandingen slik at alt stivner.
  4. Legg i rekene og resten av sukkerertene og dryss over finhakket dill. Brett den ene halvparten over den andre.
  5. Serveres med en blandet salat.