Pai med cottage cheese

En lekker pai som passer godt til middag. Server gjerne litt spekeskinke ved siden av, eller en frisk salat.

Omelett på påsketur Pannekakeomelett
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

6
150 g smør
3 dl hvetemel
½ ts salt
1 ss vann
6 skive bacon
4 stk egg
½ dl matfløte eller melk
1 krm pepper
½ ts salt
300 g cottage cheese
10 stk cherrytomat, rød

Fremgangsmåte

  1. Smøret smuldres i melet, og blandes sammen med salt og vann. La deigen hvile kaldt ca 1 time.
  2. Smør en paiform og kle formen med bunnen. Forstek paiskallet ved 225 °C i ca 10 minutter.
  3. Stek baconet, og la det renne av på tørkepapir.
  4. Pisk eggene sammen med fløte/melk og krydderet, og bland inn cottage cheese.
  5. Hell røren i det ferdigstekte paiskallet.
  6. Topp med bacon- og tomatskiver.
  7. Stekes paien på 200 °C i ca 35 minutter.