Fylte poteter

Velfylte poteter - Verdt å vente på og nok til å bli ordentlig mett av.
Sitrusmarinert ost Wraps med ost og grønt
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
6 stk potet
2 dl lettrømme
6 ss smeltet smør
1 stk egg
2 ss purre eller vårløk
1 stk sjalottløk
½ stk hakket rød chili
¼ ts salt
¼ ts pepper
100 g revet hvitost

Fremgangsmåte

  1. Del potetene i to og hul ut potetmassen. Mos potetmassen med en stavmikser eller lignende.
  2. Bland inn lettrømme, smeltet smør, egg, finhakket purre, løk og chili, salt og pepper. Bland godt.
  3. Ha massen i en sprøytepose, og sprøyt den i de hule potetene.
  4. Dryss ost over og gratiner til de har fått en pen gyllen farge.
  5. Stekes i ovnen ved 225 °C i ca 1 time.