Grønnsakswraps med feta

enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
2 stk aubergine
4 stk klase tomat
1 bunt vårløk
3 båt hvitløk
½ dl ekstra virgin olivenolje
1 ss hvitvinseddik
3 ss frisk basilikum
3 ss frisk timian
salt og pepper
100 g fetaost
4 stk hvetetortilla

Fremgangsmåte

  1. Kutt auberginene langsetter og tomatene i skiver.
  2. Kutt vårløken i mindre biter og finhakk hvitløksbåtene.
  3. Bland sammen olivenolje og hvitvinseddik og hell det over grønnsakene og rør det godt inn. 
  4. Stek grønnsakene i flere omganger ved middelsvarme, til de er møre. Tilsett nykvernet pepper og salt mens grønnsakene steker.
  5. Varm tortillas etter anvisningen på pakken.
  6. Fordel grønnsakene i de fire tortillanene med oppskåret fetaost og friske krydderurter.
Kokkens tips

Wraps er fin restemat, bare fyll tortillaen med det du har i kjøleskapet. Du kan også pakke wrapsen i aluminiumsfolie og nyt de til lunsj eller i farten.