Osteform med grønnsaker

Noen gode grønnsaker, litt ost og fløte er det som skal til for å lage en velsmakende osteform.
Ostechips med rekesalsa Ostesufflé med grønnsaker
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
2 stk potet
½ stk grønn squash
½ stk aubergine
4 stk tomat
3 dl matfløte
1 stk grønnsakbuljong (terning)
1 ts salt
¼ ts pepper
4 ss frisk gressløk
200 g revet vellagret ost

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 180 °C. 
  2. Skjær potet, squash, aubergine og tomat i tynne skiver. 
  3. Legg poteter og alle grønnsakene i en ildfast form. Legg størst haug langs kanten av formen.
  4. Kok opp fløte med buljong, salt, pepper og gressløk. Bland halvparten av osten i sausen og hell over grønnsakene i formen.
  5. Stek retten i stekeovnen i 30-45 minutter. Dryss osten over retten etter ca 20 minutter.