Rosmarinmarinert ost

Spiselige gaver er alltid morsomt å både gi og få.
Ost med syltet søtpotet Sitrusmarinert ost
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
100 g gulost (f.eks. Jarlsberg, edamer eller sveitser)
2 ss soltørkede tomater
6 stk grønne oliven fylt med paprika
1 ts grønne pepperkorn
1 ts kapers
20 g frisk rosmarin
2 dl olivenolje
1 ss vineddik

Fremgangsmåte

  1. Skjær osten i terninger, del soltørket tomat i små biter og del oliven i to. 
  2. Legg ost, tomater, pepper, oliven, kapers og rosmarin lagvis i en krukke eller et glass.
  3. Hell over oljen og la osten stå og trekke på et kjølig sted minst 1 døgn.
  4. Smak gjerne til med litt eddik hvis det er ønskelig.