Minipizza

Disse små pizzaene er kjempeenkle å lage og er ferdige på under 20 minutter.
En litt magrere lasagne Pasta fra Middelhavet
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

2
4 ss tomatpuré
4 stk små pitabrød
½ stk rødløk
1 stk grønn squash
1 stk tomat
6 stk soltørkede tomater , i strimler
10 stk sorte oliven , steinfrie
1 ts tørket oregano
1 ts tørket basilikum
100 g mozzarella
salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Skjær løk og tomat i ringer, squash og oliven i skiver. 
  2. Smør tomatpuré på pitabrødene.
  3. Legg på løkringer, squash, tomater og oliven i sirkel på brødet. Strø på krydder og dryss over med ost.
  4. Stek minipizzaene i stekeovnen på 225 °C i ca 15 minutter.
  5. Serveres varm med frisk salat og rømmedressing til.
Kokkens tips

Du kan enkelt lage pitabrødene selv, oppskrift finner du her