Avocadosalat med kyllingbryst

En frisk salat løfter ett hvert måltid. Denne er med kalkun, avokado og kvarg.
Grønnsakstuing Pastasalat i boks
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
1 stk gul paprika
1 stk rød paprika
200 g grønn lollo salat
200 g ekebladsalat
150 g friséesalat
10 blad frisk basilikum
1 stk avocado
2 stk kyllingbryst
1 dl fruktjuice med mango eller mangokjøtt
2 dl kvarg naturell (f.eks Kesam)

Fremgangsmåte

  1. Del paprika i båter, og bak i ovn på 200 °C i 5 minutter.
  2. Riv salatene (inkludert basilikumbladene) og bland de sammen.
  3. Del avokadoen i båter.
  4. Stek kyllingbrystene i 5 minutter på hver side, og del de opp. 
  5. La paprika og kyllingbryst avkjøles litt før de legges på toppen av salaten, sammen med avokadoen. 
  6. Bland mangojuice eller most mango sammen med kvarg og server ved siden av sammen med godt brød.